Skönhetssalongen som får mig att känna mig yngre

Hej mina fina följare och välkomna tillbaka till min fritid och nöjesblogg. Ni vet att jag älskar att ta hand om mig själv på fritiden som att göra ansiktsmask bland annat och bara att umgås med mig själv. Jag tycker att det är viktigt för att man ska kunna komma ihåg vem man är och vad man är värd. Igår, fredag, var jag på en skönhetssalong i Skövde som heter Beauty And The Best och där gjorde jag en ansiktsbehandling där det bland annat och det var riktigt härligt. Det känns som att man kopplar bort från världen en stund och bara är me, myself and I liksom.

I alla fall har jag vart på denna skönhetssalong i Skövde innan och det är den jag går till när jag är och hälsar på mina föräldrar här. Annars bor jag i Borås och när jag är hemma i den staden gör jag inte någon behandling eftersom jag bara tycker att Beauty And The Best är den bästa salongen som finns med den trevligaste personalen.

Det finns massor av olika behandlingar att välja där men min favorit är när de masserar ansiktet och då känner man sig som en drottning. Det känns inte som om det finns något bättre i världen än att få en ansiktsmassage eftersom det känns som att rynkorna försvinner. När man börjar bli uppåt 50 år smyger rynkorna sig fram, vare sig man vill det eller inte. Och skulle ni någon gång åka förbi så tycker jag att ni ska gå in på denna skönhetssalong i Skövde och ta er en ansiktsbehandling med massage för jag lovar er att ni inte kommer ångra er. Har ni vart på Beauty And The Best och hur var er upplevelse? Kommentera gärna så kan vi prata i kommentarsfältet. Puss på er.