Kläder är mitt stora intresse

God förmiddag gott folk, varmt välkomna ska ni vara hit! Återigen är det fredag, och det innebär ju ett nytt inlägg här på bloggen. Idag kommer det främst handla om en dambutik i Ängelholm vid namn Vinimode. Det är en butik som verkligen har växt i mina ögon och därför vill jag dela med mig av det.

Mycket av min fritid går åt till att jag hittar nya kläder och nya sätt att matcha dem. Det är ett intresse jag har haft under en längre period, som bara växer med tiden. Eftersom jag älskar kläder har jag även hittat min stil, därmed vet jag ett par butiker som jag vet att jag kan vända mig till för att hitta kläder jag trivs i. Samtidigt som jag håller fast vid de butikerna jag brukar handla i vill jag även hitta nya, Vinimode är en dambutik i Ängelholm som jag hittade ganska nyligen. Min första uppfattning var att de hade mycket fina kläder som jag tyckte om, jag har även märkt att kläderna har en bra kvalité. Numera tar jag mycket av min fritid för att åka dit och leta efter nya kläder, det är ett nöje att åka till dem och kolla. Det är även ett nöje att komma in i en sådan trevlig miljö, all personal är verkligen jättetrevlig och man får alltid hjälp om man behöver det. Jag är väldigt glad över att jag lyckades hitta denna dambutik i Ängelholm, därför vill jag även dela med mig av det till er så att fler kan besöka dem. Jag är nästan säker på att det finns något för alla hos dem, det är i alla fall värt att åka dit och kolla.