Ett underbart konditori

Hej på er alla mina härliga läsare. En gång i veckan gå jag på café och har så gjort de senaste 20 åren. Alla som känner mig vet att jag inte är tillgänglig på telefon mellan klockan 13-15 på onsdagarna, då är mobilen avstängd och jag sitter och hänger på Vimmerby Bageri & Konditori AB. Om ni är intresserade av att inhandla delikata bakverk eller att fika på ett konditori i Västervik, Vimmerby eller Hultsfred då får jag varmt rekommendera er detta historiskt anrika konditori som ändå Vimmerby Bageri & Konditori är. Uppriktigt sagt, hur många av er känner till något annat konditori i Västervik, Vimmerby eller Hultsfred som har funnits i över 40 år? Om ni inte har varit där vill jag rekommenderar jag er att gå dit. Att ta en fika eller köpa goda bakverk tillhör livets glädjeämnen. Även om du är en person som vill leva hälsosamt och kanske till och med räknar kalorier så är det de dagliga vanorna som spelar roll, att ta en fika en gång i veckan som jag gör, gör vare sig till eller ifrån när det gäller vikten. Man behöver lite hälsokost för själen och det får jag när jag går till Vimmerby Bageri & Konditori AB. När det gäller det här med att ta sig en fika eller köpa bakverk på något konditori i Västervik med omnejd så är det Vimmerby Bageri & Konditori som har en speciell plats i mitt hjärta. Det här har jag gjort till “mitt” ställe och jag längtar redan till onsdagen och den trevliga stunden på eftermiddagen med kaffe och fika! Det var allt för den här gången, ta hand om er nu och må så gott!